⸻    în curând

Animal Flow
- beginners classes


Vom deschide în curând clase de Animal Flow, adulți, beginners level.
Clasele se vor desfășura în zilele de Luni & Miercuri de la 6.00 PM
în locația noastră: inArt STUDIO, piața Plevnei, nr. 4.


Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile. Prima oră este gratuită.


⸻    we invite you to move!

Animal Flow®


Indiferent dacă vrei să te antrenezi pe cont propriu sau să participi la clase de grup, Animal Flow oferă ceva tuturor!

Animal Flow este un program de fitness care combină într-o manieră distractivă, provocatoare și eficientă, mișcări executate în contact cu solul. Acest sistem este conceput pentru orice nivel de fitness având rolul de a dezvolta și îmbunătății calități mortice precum forța, flexibilitatea, mobilitatea, echilibrul și coordonarea, prin antrenamente multiplanare și fluide.


⸻ a fost dragoste la primul "A - B - C"


Am descoperit Animal Flow în 2020 datorită lui Claudiu "Makoto" Balint, un sportiv complex cu experiență multidisciplinară de peste 40 de ani. Mi-a plăcut atât de mult încât am vrut să contribui și eu, ajutându-i pe alții să descopere ce poate să le ofere Animal Flow.

Animal Flow este cel mai nou trend în antrenamente funcționale, fiind potrivit atât femeilor cât și bărbaților. Poate fi folosit ca o rutină independentă pentru a crește starea de bine a corpului, a arde calorii și a construi musculatura printr-un antrenament complet. De asemenea este ideal ca antrenament complementar pentru a-ți îndeplini alte obiective de fitness cum ar fi creșterea vitezei, rezistenței și a mobilității. Pe măsură ce progresezi prin exerciții, te deplasezi prin game complexe de mișcări, multiplanare și multidirecționale, dezvoltând o mai bună coordonare și conștientizare a corpului. Astfel construiești rezistență fizică, forță, flexibilitate și mobilitate. Fie că vrei să slăbești, să-ți tonifici musculatura sau să încerci ceva nou într-un grup optim de oameni, Animal Flow oferă ceva potrivit fiecăruia. Hai să experimentezi cel mai distractiv și trendy program de tonifiere corporală.

 
 

Echipament recomandat
Adu cu tine starea de bine și câteva lucruri utile

 
tshirt_120px
tricou de schimb
towel_120px
prosop
bottle_120px
sticlă cu apă
socks_dots_120px
încălțări aderente