Cursuri dans adulți Timișoara. Minte sănătoasă, corp sănătos
cursuri dans timisoara
 

Cursuri dans adulți Timișoara

cursuri dans adulti timisoara

Cursuri dans adulți Timișoara - cum să ne păstrăm echilibrul în viață pe măsură ce vremurile devin mai apăsătoare. Așa cum emoțiile în timpul dansului diferă de la persoană la persoană, așa și starea emoțională a fiecăruia este unică. După cum știm, lumea este guvernată de legea acțiunii și reacțiunii. În zilele noastre este dificil să ne distanțăm de lumea înconjurătoare pentru a ne relaxa și elibera mintea.


Uneori ne bombardăm cu bună știință, folosind telefonul mobil, laptop-ul, alegând orele în traficul interminabil. Desigur, nu toți ne permitem luxul de a alege în aceste privințe. Unii dintre noi, însă, au ocazia de a alege o plimbare puțin mai lungă în locul șederii în trafic. De asemenea, seara putem alege cititul în format fizic în locul navigatului frenetic pe rețelele de socializare.

Nu sunt aici să vă reamintesc de aceste decizii dificile, știu cum este să alegi din inerție aceste lucruri. Chiar este ceva demonstrat științific, nu vă judecați prea aspru. Atunci când suntem încercuiți de alegeri, indiferent de dificultatea lor, ne epuizăm puțin din energie cu fiecare decizie pe care o facem. Normal că atunci când suntem puși zilnic în fața faptului de a alege, chiar din momentul când deschidem ochii, ne vom epuiza.


Pentru liniștea noastră putem alege să ne "păcălim" creierul. Cum am mai spus, menținerea condiției fizice nu trebuie să un proces istovitor.

În niciun caz pentru minte. O metodă pe care o recomand este alegerea unor cursuri de dans pentru adulți în Timișoara. Eu una n-am realizat unde au dispărut kilogramele adunate în orele de uitat la seriale din pandemie.
Continuând cu sfaturile utile, cursurile de dans pentru adulți sunt soluția din nou.

Alege să nu mai faci atât de multe alegeri. Alege cursuri de dans adulți Timișoara

01

Da, nu mă refer acum să trăim în derivă. Nici măcar purtați de val. Bine, te poți lăsa cuprins de atmosfera dansurilor latino. Este chiar indicat (Oricum este inevitabil...vezi o alegere în minus). Atingerea obiectivelor personale nu este un sprint. Este o cursă de anduranță. Iar alegerile pe care le facem ar trebui să le privim ca pe niste piese de domino. Vorbeam mai devreme de legătura cauză-efect.

02

Când m-am mutat în Timișoara, în urmă cu 2 ani, am găsit o nouă viață. Sau m-a găsit ea pe mine. Mai mult ne-am ciocnit violent. M-am aruncat în gol în această nouă viață și am avut norocul să-mi dau seama în aer că n-am uitat parașuta. După o viață trăită în haosul Bucureștiului am crezut că mă voi adapta la orice. Adică...Timișoara! Pe bune!


Un oraș modern, recunoscut pentru numărul redus de impedimente de care te plângi la București. Dar mi-am dat seama că aici nu am un sistem care să-mi eficientizeze viața. Am început să îmi dau seama că am fugit de haosul exterior și am dat de cel interior.

Te simți ca atunci când cauți un film și realizezi că în timpul acela puteai să vezi trei.

03


N-am ales doar să urmez cursuri de dans în Timișoara.
Am ales Timișoara ca noua mea casă.

Ce voiam să înțelegeți este că uneori nu este nevoie să te gândești la tot. Este suficient să alegi să ai în jurul tău oameni minunați. Și asta o faci alegând un hobby, alegând să vă dezvoltați într-un mod sau altul. La mine acum este dansul. Au fost altele și sper că vor urma și mai multe. Nu zic acum că toată lumea trebuie sa danseze. Zic doar că toată lumea ar trebui să încerce!

my ACCOUNT