⸻    din 6 iunie

Curs Kizomba
- începători


Salsa Addicted deschide marți, 6 iunie, un curs de
kiozmba pentru adulți, nivel începător. Cursurile se desfășoară în zilele de
Marți & Joi de la 8.00 PM în locația noastră: THE BASE, piața Plevnei, nr. 4. Costul cursului este de 170 lei/lună.


Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.


⸻    din 7 iunie

Curs Salsa
- începători


Salsa Addicted deschide miercuri, 7 iunie, un curs de salsa pentru adulți, nivel începător. Cursurile pentru începători durează 13 săptămâni și se desfășoară în zilele de Luni & Miercuri de la 7.00 PM în locația noastră: THE BASE, piața Plevnei, nr. 4. Costul cursului este de 170 lei/lună.


Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.


Formular de înscriere pentru cursurile de începători


  • Am luat decizia de a ma înscrie la dans într-un moment căruia nu îi pot găsi un înțeles. "M-am trezit" cu dorința de a învăța ceva nou iar în căutările de pe google, Salsa Addicted m-a convins că aici trebuie să mă înscriu. Am luat cea mai buna decizie din viața mea, poate sună ca un clișeu, dar vă spun sincer că nu este. În afară de faptul că am descoperit cât de mult îmi place să dansez (latino), cursurile m-au ajutat în dezvoltarea mea personală punându-mă în contact cu corpul meu și făcându-mă să mă bucur mai mult de conectarea reală și sinceră cu oamenii. De când fac dans am spus tuturor cunoștințelor că cel mai bun lucru pe care îl pot face pentru ei este să se înscrie la dans, și nu oriunde, ci la Salsa Addicted, pentru că aici am învățat să mă descopăr pe mine dintr-o altă perspectivă, de aceea le sunt recounoscătoare oamenilor care fac posibilă existența școlii de dans Salsa Addicted.
   Andreea N.
  • Ce loc, dar ce oaaameni😍 pentru mine Salsa Addicted si oamenii ei sunt cei care au adăugat un mare plus la ceea ce inseamna bucurie, entuziasm, încredere, sprijin, implicare, perseverenta, comunicare, exprimare, chiar și nerăbdare, când parca nu mai vine odată ziua cursului😄 E locul meu dintr-o dorinta devenita realitate, locul în care ma simt de parca lumea exterioara nu mai exista în momentele alea, locul în care exprimarea e mai mult decât la ea acasă, as putea spune ca e locul în care, prin dans, eu pot sa fiu oricare eu. Sunt mai mult decât recunoscătoare ca v-am găsit si ca cu fiecare activitate am ocazia sa mai adaug un plus, fie legat de dans, fie legat de oameni.
   PS: de la "imi fac activitățile si sper sa ajung la salsa" am ajuns la "imi fac activitățile, cu condiția sa ajung si la salsa" - nu degeaba e Salsa Addicted😋
   Patricia B.
  • E absolut imposibil să nu îți placă Salsa Addicted! De ce? Pentru că pe lângă profesionalismul de care au dat dovadă absolut toți instructorii mai e și acea energie pozitivă pe care acești profi ți-o inspiră! Echipa e formată din suflete frumoase, calde și pasionate de muzică și dans! Love you guys! #like #a #true #family #beaddicted

   Eimily M.
  • Explicațiile sunt clare iar pașii sunt descompusi in părți mai mici, atât de mici încât intaleg pana si eu. De asemenea, suntem motivați sa punem întrebări. In fiecare zi avem o experiența plăcută și educațională. Fun fun ! :)

   Andrei T.
  • Background - am doua picioare stangi, habar nu am de ritm si ma misc o idee mai elegant decat un elefant. La Salsa Addicted am ajuns din noroc chior, am dat de un add pe Facebook si am zis sa incerc. Dupa primul curs de salsa mi-era clar ca o sa raman. Dan si Cristina explica extraordinar, iti argumenteaza si iti demonstreaza tot, te corecteaza pana ajungi sa faci bine. Nu se goneste prin materie, orice lucru nou este explicat in detaliu, apoi se exerseaza pana pricepe toata lumea. Se acorda atentie tuturor participantilor, raspund la intrebari, sunt deschisi la feed-back. Explica nu doar miscarile, ci si numeroase aspecte legate de postura, conduita etc. Pe langa cursurile saptamanale organizeaza si sesiuni de practica in fiecare duminica + numeroase evenimente care promoveaza atat dansul, cat si socializarea dintre participanti. E un lucru facut din pasiune si se vede.

   Izabela R.
  • Tocmai am descoperit un nou hobby - dansul. Toate cele trei clase - Salsa, Kizomba si Bachata- sunt sunt foarte bine structurate de catre toti instructorii, fara exceptie, cu accent pe tehnica, postura, atitudine; dar asta nu inseamna ca distractia lipseste:). Cica exista studii care zic ca dansul creste increderea de sine si te face sa arati sexy, so it must be true :)

   Carmen M.
  • O școală de dans care nu este doar o scoală, este un grup de oameni pasionați, serioși și dedicați care îți transmit și ție această pasiune pentru dans, până devii un #addicted. ♥️ Descoperind din întâmplare acestă pasiune pentru dans, m-a forțat de multe ori să îmi ies din zona de confort și să mă descopăr. Chiar dacă uneori ai impresia că nu ești în stare de anumiți pași, situații noi, răbdarea și devotamentul instructorilor te ajută să mergi mai departe și să îți dorești mai mult de la tine. Pe lângă acești instructori minunați vei descoperi și oameni faini cu care poți să petreci multe seri de party, pentru că noi, cei #addicted, #weknowhowtoparty ;)! 🔥🤩🎉 Recomand din suflet această școală și de abia aștept să îi întâlnesc pe noii #addicted ♥️♥️

   Petronela P.
  • dans adulti timisoara

   Un al doilea "acasă". Oameni incredibili și energie care mă fac să aștept, cu același entuziasm - de aproape 3 ani- ziua cursului. Sala la ușa căreia literalmente stau adunate și uitate toate problemele noastre de peste zi. Probabil locul cu cea mai faină muzică din Timișoara. Dopamina și endorfinele sunt și ele, garantat, la locul lor (explică și adicția:)) ) Locul în care învăț zi de zi să mă exprim, așa cum sunt, prin dans. Toate acestea sunt câteva frânturi din ce înseamnă Salsa Addicted pentru mine.

   Roxana C.
  • dans adulti timisoara

   Pasiunea pentru Dans, asta se respira prin toti porii, sa faci ceea ce iti place in viata asta sa faci fara sa obosesti :) Te simti intre prieteni, esti BINEVENIT, esti VEDETA si INVITATUL la fiecare curs. În jurul tau cu multa atentie si dedicatie se parcurg aproape natural "pasii de dans ". E vorba despre tine si nu numai, despre cum e sa iti testezi limitele. Aici inveti sa ai rabdare cu tine si cu ceilalti. Trebuie neaparat sa fie pe lista, de facut in viata asta..for FUN, indiferent de varsta :). Respiri, Razi, Dansezi! Pleci incarcat cu o Energie grozavă.

   Nicoleta P.
  ⸻    Beneficiile tale

  Informații utile
  pentru cursanți  1 Abonament, multiple posibilități


  Ai acces la toate cursurile Salsa Addicted cu 1 singur abonament

  Personalizează-ți programul de cursuri în funcție de preferințe și timpul disponibil cu abonamentul #coolhours.


  Socialite – 10 ore (170 lei/lună)
  Energizer – 20 ore (300 lei/lună)
  All inclusive – nelimitat (350 lei/lună)  Salsa Addicted & 7card,
  parteneri în mișcare


  Suntem parteneri GO!
  Acces* GRATUIT la 1 oră de dans / zi cu 7card

  * din a 2-a lună de curs


  Evenimente periodice


  Social by Day
  Dance the Romance
  myDance Story
  StartUp Your Dance

  Personalizează-ți abonamentul în funcție de preferințe


  Cu abonamentul #coolhours ai acces la toate cursurile Salsa Addicted. Nu este nevoie să-ți faci câte un abonament individual pentru fiecare curs.


  Abonamentul este valabil pentru cursuri timp de 30 de zile din momentul achiziționării.

  Ai acces gratuit cu 7 Card din a 2-a lună de abonament, participând la minim 8 ore în fiecare lună.

  Reduceri permanente de 20% pentru studenți: maxim 23 de ani + carnetul vizat la zi pentru anul universitar în desfășurare.

   

  Ce ți se potrivește?


  Crezi că ai "două picioare stângi"? Ai mai dansat și vrei să ștergi praful de pe mișcări, să-ți explorezi muzicalitatea și modalitatățile de exprimare prin dans? La Salsa Addicted găsești ce ți se potrivește.

  Începători


  Cursurile sunt concepute special pentru dansatorii aflați la început de drum, cei care vor să-și descopere o nouă pasiune sau doar să cunoască persoane care au interese comune. Dincolo de o modalitate de a te menține în formă, dansul reprezintă o metodă de a ieși din zona de confort, de a cunoaște oameni noi și de a-ți dezvolta abilitățile sociale. Fără terminologie complicată, aceste cursuri se adresează celor care nu au experiență de dans.


  PARTICIPĂ

  Improvers


  După ce ți-ai făcut o idee despre ritm și pași de bază și ai experimentat puțin și partea socială a dansului, ești pregătit ca să treci la următorul nivel. La Improvers descoperi multiple variații ale mișcărilor de bază, introducem elemente de styling, piruete simple și te îndrumăm să descoperi mai multe detalii legate de postură și coordonare prin înțelegerea tehnică și detaliată a mișcărilor pe care le execuți, într-un mediu relaxat și prietenos.


  PARTICIPĂ

  Intermediari


  Rafinează-ți mișcările, pune-ți în evidență calitățile și lasă-te remarcat ca dansator extraodinar: relaxat în orice situație, muzical în mișcare, admirat de toată lumea. Fi pregătit pentru cursuri desfășurate într-un pass mai rapid, care-ți solicită atenția la detalii multiple, cursuri pline de muzicalitate și mișcări complexe. Învață toate elementele de care ai nevoie ca să poți dansa cu ușurință cu oricine, profitând de atuurile tale și de experiența noastră.


  PARTICIPĂ

  Cursuri private


  Îți dorești sa înveți sa dansezi foarte repede sau participi deja la cursuri, dar vrei mai mult? Ai lipsit la cateva cursuri și vrei să-ți păstrezi poziția în grupă? Dorești o experiență pliată pe disponibilitatea ta de timp? Ai vrea să stăpânești notiunile din bachata și kizomba si să explorezi mai în detaliu lumea dansului? La Salsa Addicted, venim în întâmpinarea acestor dorințe prin orele private de dans, iar Dani și Iulia sunt aici sa te ghideze.


  CONTACTEAZĂ-I

  We invite you to spend a few hours with us. It may change the way you spend the rest of your life.


  VEZI VIDEO DE LA CURSURI

  THE BASE, cel mai nou studio de dans din Timișoara


  Pentru că vrem să-ți oferim cea mai bună experiență, Salsa Addicted are propriul studio de dans. Situat central, în Piața Plevnei nr 4, studioul nostru te întâmpină cu dotări excelente, o atmosferă caldă și multe zâmbete din partea instructorilor și a celorlalți cursanți. De asemenea, studioul găzduiește evenimente, party-uri, și poate fi o locație ideală de închiriat pentru alte activități.


  VEZI STUDIOUL