"Start up your dance!"

...dance is abstraction but your body's specific!
Open Day - Free workshops

30 septembrie 2017

susținut de

Salsa Addicted School Crew

Q & A

Ce este "Start up your dance"?

Am creat special pentru tine ocazia perfectă pentru a descoperii cursurile susținute de Salsa Addicted School într-un eveniment oferit de noi în mod gratuit. Pe parcursul zilei de sâmbătă, 30 septembrie, între ora 12 si 5PM ai ocazia să alegi dintre 10 tematici diferite de curs și să te bucuri de dans împreuna cu prietenii tăi.

Cui se adresează?

Evenimentul, prin tematica diversă se adresează atât începătorilor, intermediarilor cât și celor mai avansați, așadar tuturor celor care doresc să experimenteze cursurile noastre și felul nostru de a preda. Programul evenimentului va fi publicat cel târziu vineri, 22 septembrie, pentru ca tu să ai timp să te decizi la ce cursuri vrei să participi. Tu trebuie doar să te înscrii.

P.S. Fiecare a 5-a pesoana înscrisă primește un cadou din partea noastră.

 

Cine sunt invitații?

De data aceasta ne bucurăm ca tu ești invitatul nostru. Acest eveniment, o premieră pentru Timișoara, este creat și susținut de catre întraga echipă Salsa Addicted School care va fi prezentă atât la workshop-uri cât și în pauze pentru a vă ajuta și pentru a vă da informții exacte despre cursurile și evenimentele noastre.

Ce e special la acest eveniment?

Reunim într-o singură zi experiența a 6 instructori în 10 ore de curs în 2 săli în paralel, astfel ca tu să ai de unde alege în funcție de aria ta de interes. Mai presus de toate o să ai ocazia să întâlnești oameni pasionați de dans, care să iți transforme timpul petrecut într-o experiență bună de repetat.

Evenimentul începe în:
00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds