getFIT by inArt STUDIO - antrenamente funcționale pentru o stare de bine.
Bazat pe exerciții eficiente și distractive, programul "get FIT" de la inArt STUDIO te va fascina de la prima mișcare. Acest program este alcătuit din 2 tipuri de antrenamente funcționale: Animal Flow și FIT Bands. Atât separat, dar mai ales împreună, cele 2 tipuri de antrenament crează un program complet ce vizează toate aspectele condiției fizice: cardiovascular, forță, viteză, coordonare, agilitate, mobilitate, flexibilitate, perseverență, echilibru și precizie.

Animal Flow și FIT Bands fac parte din categoria "functional training" - un termen folosit pentru a descrie o serie de exerciții desfășurate atât cu greutatea propriului corp, cât și folosind diverse echipamente ușoare (fără greutăți). Aceste exerciții te vor ajuta să-ți definești musculatura corpului, să diminuezi țesutul adipos, să-ți crești flexibilitatea și să te bucuri de corpul tău în cea mai bună formă a lui. Dacă adăugăm creșterea încrederii în sine și starea de bine pe care o să ți-o dea aceste cursuri, sigur o să fim colegi la Animal Flow și FIT Bands.


Descoperă ce ți se potrivește?


Vreau abonament #getFIT


 • Prin completarea acestui formular îți manifești interesul pentru clasele organizate de inArt STUDIO în cadrul programului #getFIT și nu presupune o obligație de plată
 • Poți să alegi între clase de Animal Flow și/sau FIT Bands și poți să participi la 1 - 6 clase / săptămână în funcție de programul tău
 • Abonamentele se încheie în locația noastră, inArt STUDIO când te prezinți la prima ta clasă

  ECHIPAMENT RECOMANDAT
  Adu cu tine starea de bine și câteva lucruri utile

   
  salsaaddicted_bottle
  Apă
  salsaaddicted_yoga_mat
  Saltea pentru exerciții
  salsaaddicted_towel
  Prosop
  salsaaddicted_tshirt
  Tricou de schimb
  salsaaddicted_socks
  Încălțăminte aderentă
  salsaaddicted_gloves
  Mănuși de fitness
   

  Animal Flow®
  – mobilitate, flexibilitate, forță, rezistență –  Animal Flow este atât de interesant și distractiv pe cât sună. Indiferent de vârstă sau de nivelul de pregătire al corpului tău, acest program completează un gol al altor antrenamente: mobilitatea. Inspirat din mișcările animalelor, Animal Flow combină rezistența și forța cu mișcări din yoga și capoiera. Te va captiva prin creativitate, iar corpul tău îți va mulțumi. Let’s flow together!

  INFO BITES  Număr maxim de participanți/clasă: 12

  Durată antrenament: 45 minute

  Nivel de efort la antrenament: 85%

  Nivel de energie după antrenament: +75%

  Ce este Animal Flow?  Animal Flow este un program inovator pentru orice nivel de fitness, conceput ca un tribut adus corpului și mobilității. Animal Flow se bazează pe mișcări realizate foarte aproape de sol, într-un mod distractiv, provocator și eficient. Este un antrenament complex cu greutatea corpului, inspirat din deplasarea animalelor, cu mișcări înlănțuite, similare celor regăsite în gimnastică, parkour, yoga, capoiera etc. Acest sistem de mișcări specifice și exerciții este conceput pentru a îmbunătăți tonusul, flexibilitatea, mobilitatea și coordonarea corpului tău.

  Animal Flow poate fi folosit ca o rutină indepenentă pentru a crește starea de bine a corpului, a arde calorii și a construi muscultara printr-un antrenament complet. De asemenea poate fi folosit ca antrenament complementar pentru a-ți îndeplini alte obiective de fintess cum ar fi creșterea rezistenței și a mobilității pentru practicanții de arte marțiale mixte. Fiind inspirate din mișcările animalelor, aceste exerciții au denumiri precum "ape" (maimuță), "beast" (fiară) și "crab", care sunt legate între ele într-un flux în stil yoga. Pe măsură ce progresezi prin exerciții, te deplasezi prin game complexe de mișcări, pe mai multe planuri, dezvoltând o mai bună coordonare și conștientizare a corplui pe măsură ce construiești rezistență, forță, flexibilitate și mobilitate. Fie că vrei să slăbești, să-ți tonifici musculatura sau să încerci ceva nou într-un grup optim de oameni, Animal Flow oferă ceva potrivit fiecăruia.

  Ești începător?


  Cursurile Animal Flow se desfășoară la inArt STUDIO, locația noastră din centrul Timișoarei, iar Claudiu este singurul trainer înregistrat și certificat Animal Flow® din Timișoara. Dacă ești nou la clasă, te încurajăm să sosești puțin mai devreme și să discuți cu el despre cea mai bună modalitate de a începe antrenamentele. Cu o experiență sportivă de peste 30 de ani, Claudiu o să te îndrume în toate etapele de explorare și definire a corpului tău.

  Antrenamentele te vor solicita ca și

  • FORȚĂ80%
  • REZISTENȚĂ70%
  • CARDIO40%
  • MOBILITATE75%

  #getfit

   

  FIT Bands
  – oricât de în formă ești, există o bandă elastică potrivită ție –  Benzile elastice reprezintă un instrument de antrenament eficient și versatil, ce mărește rezistența și echilibrul general al corpului în timp ce arde grăsimea și tonifiază mușchii.

  INFO BITES  Număr maxim de participanți/clasă: 12

  Durată antrenament: 45 minute

  Nivel de efort la antrenament: 85%

  Nivel de energie după antrenament: +85%

  Ce este FIT Bands?  Tensiunea graduală a benzilor elastice minimizează stresul articulațiilor, maximizând în același timp impactul asupra grupelor musculare vizate.

  Beneficiile benzilor elastice:

 • Datorită elasticității graduale sunt adaptabile pentru orice nivel, de la începători până la atleți profesioniști
 • Cresc rezistența musculară, tonifiază corpul, grăbind procesul de ardere a grăsimii corporale
 • Cresc eficiența activităților sportive îmbunătățind totodată mobilitatea datorită posibilității de a introduce elemente de rotație și anti-rotație în exercițiile efectuate
 • Sunt una dintre cele mai rentabile modalități de a obține un antrenament complet. Ușor de depozitat, ușor de transportat, calificandu-se astfel ca un instrument versatil de antrenament oriunde mergi, după ce ai învățat la clasă mișcările pe care trebuie să le faci.
 • Ești începător?


  Cursurile noastre FIT Bands se desfășoară la inArt STUDIO, locația noastră din centrul Timișoarei, iar Claudiu este specialistul nostru în Corrective Movement (2018), FMS (Functional Movement Screen - 2018) și trainer înregistrat și certificat Power Bands (2019).
  Dacă ești nou la clasă, te încurajăm să sosești puțin mai devreme și să discuți cu el despre cea mai bună modalitate de a începe antrenamentele.

  Antrenamentele te vor solicita ca și

  • FORȚĂ80%
  • REZISTENȚĂ85%
  • CARDIO65%
  • MOBILITATE40%

  Claudiu "Makoto" Balint

  Claudiu este sportiv de o viață, absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport având un master în Fitness și Performanță Motrică și multiple certificări internaționale de intructor (Kettlebell, GUNeX, Bulgarian Bag, Foam Rolling/Grid Trigger point, trainer acreditat TRX® încă din 2014, membu al echipei naționale a României la "TRX Tactical GAMES" în Polonia- 2018).


  SPUNE ADESEA: .
  ..când simți că nu mai poți, mai fă două repetări ...keep the plank, engage the core, squeeze the glutes, open chest...asta înseamnă o biomecanică perfectă!!!
  RECUNOSCUT PENTRU:
  ambiție și perseverență, metodică și meticulozitate în predare, tenacitate și dârzenie specifice unui samurai modern...pseudonim “MAKOTO".
  GUILTY PLEASURES:
  mâncarea (dar compensează prin efort), marea, muntele, Judo, Iaido & Kenjutsu, Functional Training, Mister TRX ...și Randy - “copilul meu” patruped
  SUPER POWERS:
  este pregătit pentru orice, este tot timpul ZEN (prezent aici și acum), “mănâncă exercițiu fizic pe păine”


  MEET ON FACEBOOK
   

  FAQ

  1Ce beneficii îmi oferă statutul de membru și cum se poate achita taxa?
  Personalizează-ți programul de clase în funcție de preferințe și timpul disponibil. Ai acces la toate activitățile #getFIT cu o singură taxă de membru: "FITlight" - 10 clase (150 lei) // "FITall" - clase nelimitate (250 lei). Taxa de membru se achită la recepția inArt STUDIO (numerar, transfer bancar sau REVOLUT) și este valabilă 30 de zile calendaristice din momentul achitării acesteia. Înainte de a participa la prima clasă ai să primești de la Recepție un tichet pe care poți să-l folosești la oricare clasă sau workshop din programul #getFIT în perioada de valabilitate trecută pe acesta și în funcție de numărul de clase disponibile pe tichet.
  Totodată, statutul de membru al inArt STUDIO î-ți oferă un pachet de beneficii, printre care și:
  • acces prioritar la clasele și workshop-urile organizate în cadrul studioului
  • poți să inviți 2 prieteni în decurs de 2 luni să participe gratuit la oricare dintre clasele regulate organizate în cadrul studioului
  • ai 15% discount permanent la cursurile de dans organizate de către Salsa Addicted
  • acces la evenimentele de socializare organizate periodic în cadrul studioului inArt pentru ca tu să poți să interacționezi și în afara claselor cu ceilalți membrii care participă la programul "#getFIT" sau la cursurile de dans organizate de Salsa Addicted
  2Încă nu sunt membru dar vreau să particip la clase. Ce fac?
  Te rugăm să completezi formularul de intenție. Noi o să pregătim pentru tine tichetul de clase conform cu informațiile furnizare în formular. Acest tichet va fi disponibil pentru tine la recepția studioului atunci când vei venii să-ți achiți taxa de membru. După completarea formularului te rugăm să-ți rezervi o primă clasă conform preferințelor tale. Ai să primești un email care-ți confirmă locul în clasă. Ne vedem la studio la prima ta clasă #getFIT.
  3De ce trebuie să-mi rezerv locul dacă am pătit deja taxa de membru?
  Datorită numărului limitat de locuri de la clasele de grup oferite de inArt STUDIO în cadrul programul #getFIT (Animal Flow - 12 locuri, FIT Bands - 12 locuri), pentru a-ți asigura poziția în sală este recomandat să-ți rezervi locul în avans. Au prioritate în ocuparea locurilor în sală membrii care și-au rezervat clasele online fiind urmați de membrii care nu și-au făcut rezervare online în ordinea sosirii la studio și în limita locurilor rămase disponibile la fiecare clasă după încheierea rezervărilor.
  4Pot rezerva mai multe clase deodată?
  Desigur, prin sistemul de rezervări online disponibil pe site poți să-ți rezervi clasele preferate în avans pentru următoarele 6 săptămâni. Singura condiție este ca în momentul desfășurării clasei să ai taxa de membru achitată la zi, respectiv să ai clase disponibile pe tichetul primit de la Recepție.
  5Nu mai pot să particip la o clasă rezervată. Ce se întâmplă cu ora de pe tichet?
  Datorită numarului limitat de locuri de la clasa selectată te rugăm ca în caz de neprezentare din orice motiv să ne anunți prin mesaj pe WhatsApp la 0732672572 cu mai puțin de două ore înainte de începerea clasei.
  De exemplu, dacă ai rezervat loc la o clasă începând cu ora 10:00, poți anula rezervarea ta printr-un simplu mesaj pe WhatsApp până cel târziu la ora 8:00, fără a atrage penalizări. Neprezentarea la clasă fără anularea în prealabil a rezervării în condițiile de mai sus, atrage după sine pierderea orei de pe tichet.
  6De ce nu am primit un e-mail de confirmare a rezervării?
  De fiecare dată când rezervi una sau mai multe clase, ai să primești un e-mail de confirmare al rezervării imediat ce rezervarea este plasată. Dacă nu ai primit nicio actualizare referitoare la rezervarea ta, este probabil ca e-mailurile să fie marcate ca SPAM. Unii furnizori de e-mail pot marca e-mailurile noastre ca spam sau le pot bloca complet. Asigură-te că ai verificat folder-ul ”SPAM” din adresa ta de email și de asemenea că ai marcat adresa noastră de email ca ”not spam”. Deși nu putem să-ți retrimitem confirmarea rezervării prin e-mail, poți verifica starea acesteia accesând secțiunea ”my Account” din meniul site-ului.
  7Nu sunt membru. Pot să particip gratuit la o clasă DEMO?
  Printre beneficiile oferite de inArt STUDIO este și acela că participarea la prima ta clasă este gratuită și nu este necesar să fi membru al studioului. Singura condiție este să existe locuri disponibile. Oricine dorește să experimenteze programul #getFIT poate să beneficeze gratuit de 2 clase DEMO diferite (1 de Animal Flow & 1 de FIT Bands) în decurs de 6 luni. Fie că dorești să descoperi clasele de Animal Flow sau să experimentezi FIT Bands, programează-ți participarea la prima ta clasă DEMO telefonic la +4 0732 672 572 sau prin email la getfit@salsaaddicted.ro și bucură-te de începutul unei noi pasiuni.
  8Ce fac dacă nu mai am clase disponibile în abonament dar abonamentul meu este înca în perioada de valabilitate?
  Ne bucurăm că-ți place așa de mult programul #getFIT încât ai utilizat toate clasele achiziționate în avans. Cu toate că perioada maximă de valabiltate nu a fost atinsă, dacă numărul de clase achiziționate au fost consumate, te așteptăm la studio să-țiâ reînoiești abonamentul. De asemenea îți recomandăm să discuți cu colegii noștrii din Recepție pentru a alege varianta optimă de abonament din punct de vedere al numărului de clase și al costului, potrivită programului tău.
  9Ce fac dacă mai am clase disponibile în abonament dar data de valabilitate a abonamentul meu a expirat?
  Abonamentul tău are o perioadă limitată de valabilitate de 30 de zile calendaristice iar orele rămase neconsumate nu pot fi reportate pentru o dată ulterioară. Dacă nu ți-ai cunsumat toate clasele disponibile îți recomandăm să discuți cu colegii noștrii din Recepție pentru a alege varianta optimă de abonament din punct de vedere al numărului de clase și al costului, potrivită programului tău.
   

  Alege ce ți se potrivește
  – Animal Flow / FIT Bands –

  6 clase disponibile în fiecare săptămână

   
  my ACCOUNT