Home – Salsa Timisoara

SALSA ADDICTED
Din 2005 - cursuri de dans pentru adulți în Timișoara
salsa, bachata, kizomba & cha cha cha

1 abonament,
posibilități multiple

Personalizează-ți programul de cursuri în funcție de preferințe și timpul disponibil cu abonamentul #coolhours.
Ai acces la toate cursurile si workshop-urile Salsa Addicted cu un singur abonament.

”Socialite” – 10 ore* // ”Energizer” – 20 ore* // ”All inclusive” – nelimitat*
* – abonamentul este valabil la toate cursurile, 1 lună calendaristică din momentul achiziționării

7card & Salsa Addicted
parteneri în mișcare!

Ești posesorul unui abonament ”7card”? Participă gratuit la oricare dintre cursurile Salsa Addicted.
În zilele de luni & miercuri, ai acces gratuit la 1 curs de dans în baza abonamentului ”7card”.

Evenimentele noastre

5

instructori

12

ore de cursuri, săptămânal

32

Evenimente organizate

Ce spun cursanții despre noi?

 

Nicoleta Popa


Pasiunea pentru Dans...asta se respira prin toti porii ...sa faci ceea ce iti place in viata asta sa faci ...fara sa obosesti :). Te simti intre prieteni ...esti BINEVENIT ...esti VEDETA si INVITATUL la fiecare curs ...in jurul tau cu multa atentie si dedicatie se parcurg aproape natural "pasii de dans ".

Citește în continuare

Joy Adonia


Aici am vazut profesionalism si interes pentru evolutia fiecarui cursant in parte, instructori dedicati si foarte bine pregatiti. Se pune in mod deosebit accent pe detalii. Salsa Addicted este locul unde m-as intoarce cu drag. Keep up the good work!

Andrei Toders


Explicațiile sunt clare iar pașii sunt descompusi in părți mai mici, atât de mici încât intaleg pana si eu :) De asemenea, suntem motivați sa punem întrebări. In fiecare zi avem o experiența plăcută și educațională. Fun fun !:)

Corna Liliana


Salsa Addicted Timișoara.O poveste cu tâlc. O poveste despre pasiune, seriozitate și perseverență. O poveste despre dans pe care fiecare are șansa să și-o scrie intr-un mod personal aici sub îndrumarea celor mai buni și determinați profesori. Recomand celor ce iubesc viața dansând!


Carmen Mircea


Tocmai am descoperit un nou hobby - dansul. Toate cele trei clase - Salsa, Kizomba si Bachata- sunt sunt foarte bine structurate de catre toti instructorii, fara exceptie, cu accent pe tehnica, postura, atitudine; dar asta nu inseamna ca distractia lipseste:). Cica exista studii care zic ca dansul creste increderea de sine si te face sa arati sexy, so it must be true:)

Iulia Kisely


Singura scoala de salsa din Timisoara in cadrul careia ai oportunitatea sa cresti ca dansator, indiferent de nivelul pe care il ai. Profesionalismul si dedicarea caracterizeaza activitatea echipei de instructori ai acestei scoli, aplecandu-se asupra nevoilor fiecarui cursant in parte

Eimily Mansour


E absolut imposibil să nu îți placă Salsa Addicted! De ce?...pentru că pe lângă profesionalismul de care au dat dovadă

Citește în continuare

Daniel Stanciu


Școala potrivită pentru momentul în care știi că vrei mai mult de la tine. Echipă de instructori atenți și pasionați, experimentați, buni pedagogi, axați pe nevoile individuale ale cursanților. Sunt obsedați de muzică și dans. Te ajută să-ți cunoști defectele și calitățile și să-ți dezvolți propriul stil fără a imita pe cineva...

Citește în continuare


Miriana Precup


Mulțumesc Salsa Addicted Team pentru o nouă abordare, o altă perspectivă asupra salsei. Cursuri de calitate, cu explicații personalizate, atenție la detalii, atmosferă mega faină. Vin și în 2018 fără îndoială!

Adela Durau


Salsa Addicted este o scoala in care cursurile de dans sunt predate cu maxima seriozitate, se pune accent pe detalii si se cauta mereu solutii si metode prin care fiecare sa devina cea mai buna varianta a sa. Instructorii sunt focusati pe calitate si nu cantitate,

Citește în continuare

Adrian Ritz


Dupa 12 ani de dansat salsa, si dupa ce am participat ca elev la diferite scolii de salsa, am constat, fiind placut surprins, ca mai am inca o gramada de invatat in materie de salsa. Cursurile scolii sunt foarte bine structurate si foarte tehnice,

Citește în continuare

Claudiu Balint


Ceea ce fac eu în profesia mea am văzut și la Profesorul meu, #dedicatie #profesionalism #pasiunesisuflet, mulțumesc din suflet Dan Ceplinschi & The Instructor Team...veni vidi falling in love


Daiana Sucigan


Odată ce treci pragul acestei școli, you really become an addict but you won't regret it!... motivare, implicare, pasiune la superlativ! Thank you team for all your efforts!

Emilio Teodorescu


A great team to work with, in class or event wise, with emphasis on key details, either you lead, or follow.

Cristina Neagu


Am evoluat foarte mult de cand sunt la Salsa Addicted, atmosfera este super la curs, Dan dansează cu toate fetele, se organizează multe workshopuri interesante - este super!!!