Echipa Salsa Addicted - Fa cunostinta cu noi si programeaza-te!

Salsa Addicted - pasiune și profesionalism,
din 2005


Pasiune pentru muzică și dans, atenția a detalii, dedicați înțelegerii și învățării dansului, argumente și explicații din punctul de vedere al leader-ului cât și al follower-ului, deschiși la feed back, interesați de evoluția individuală a fiecărui dansator, zâmbete și multă energie pozitivă, sunt doar câteva dintre cuvintele care ne caracterizează pe deplin activitatea.


Fie că acum înveți primii pași de bază sau dansezi de ani de zile, întotdeauna avem ceva provocator pentru tine. Credem cu tărie că dansul este un subiect abstract dar corpul tău este specific astfel că, noi, instructorii de la Salsa Addicted, ne dedicăm timpul și cunoștințele să-ți oferim informații personalizate astfel încât tu să poți să dansezi și să te simți bine făcând asta.


Ce nivel ți se potrivește?

Meet our instructors,
dancers who truly
love music


Un bun instructor de dans este acela care trece dincolo de standarde reușind să-ți transforme timpul petrectut în sala de dans într-o experiență personală de neuitat.

Adaptăm fiecare curs energiei grupului deoarece diversitatea și multitudinea personalităților individuale din cadrul fiecărei clase duce la o interacțiune diferită deopotrivă între dansatori cât și între dansatori și instructor. Ne dedicăm cunoștințele și timpul ca să creăm cursuri relaxante și provocatoare pe parcursul cărora dansul este predat într-o manieră abordabilă și pe înțelesul fiecărui dansator.

Dan Ceplinschi


SPUNE ADESEA: ...ce zi e azi? ...e simplu ...nu am văzut, mai fă odată ...nu-mi explica, arată-mi că mă prind eu ce nu-ți iese ...arată-mi fără să te oprești ...folosește-ți tot corpul când conduci ...ești pe celălalt 2 ...corpul dansează, nu doar părți din el ...izolează ...când muzica se oprește, viața ta se oprește!
RECUNOSCUT PENTRU: prezența de spirit în sala de curs, vocea puternică, energie, explicații în cel mai mic detaliu, e prea serios, bea doar apă plată
GUILTY PLEASURES: gătitul, ploaia, muntele și orice combinație posibilă între cele 3, spuma de la cappuccino cu zahar brun :)
SUPER POWERS: organizez pe toată lumea, nu m-am "pilit" niciodată: ever-never!, adorm când vreau :P


MEET ON FACEBOOK

Cătălina Crina


SPUNE ADESEA: ...linie!...toți deodată, vă rog...calcă-ți toți pașii ...stai drept ...de ce nu te uiți la fată? uite ce drăguță e! ...fetelor, mâna pe omoplat ...lasă-te condusă, nu fă singură!
RECUNOSCUTĂ PENTRU: stil și eleganță, se îmbracă precum o "divă", la party bea doar apă, spune lucrurilor pe nume chiar dacă deranjează, face styling doar dacă o inspiră partenerul
GUILTY PLEASURES: ciocolata belgiană, mâncarea italiană, shoppingul în perioada reducerilor, plaja și soarele, desenul, psihologia
SUPER POWERS: salsa on2, lady styling, movement technique


MEET ON FACEBOOK

Daniel Ioaniciu


SPUNE ADESEA:...am spus 'continuam' , nu 'schimbam' ....hai, toți băieții pe o linie ...nah bine ...și acum dans liber
RECUNOSCUT PENTRU: pectorali si pătrățelele, faptul ca e mereu calm și serios, faptul că-ți mișcă fundul destul de mult în dans, comunică veștile proaste
GUILTY PLEASURES: world of tanks, sushi, cafeaua, cântă manele dupa 2 beri, joacă sume mici la "păcănele" :)
SUPER POWERS: kizomba, bachata sensual, coregrafie, salsa on2


MEET ON FACEBOOK

Cristina "Awesome" Pataki


SPUNE ADESEA: Awesome! Bravo! Super! ...postura, fetele! ...dă-ți drumul la șold! ...trage mai mult de fund!
RECUNOSCUTĂ PENTRU: carismă, exuberanță, spontaneitate, energie, se bucură de orice și transmite mai departe, se face plăcută și are lipici la oameni
GUILTY PLEASURES: să i se facă muuuulte poze, somnul luuung, shopping-ul de pantofi și rochițe, își cheltuie toți banii pe festivaluri, să poată să spună: "ți-am spus eu?!"
SUPER POWERS: kizomba, coregrafie, salsa on2, afro-house


MEET ON FACEBOOK

Adelina Pupăzan


SPUNE ADESEA: ...eu nu am înțeles, mai faci o dată? ...dai drumul la muzică? ...aici nu e așa?
RECUNOSCUTĂ PENTRU: muuulta energie, zambet constant (enervant uneori), dans haotic pe drum&bass
GUILTY PLEASURES: desenul, fotografia, croitoria, cafeaua, rom-ul.
SUPER POWERS: salsa on2


MEET ON FACEBOOK

Iulia Ciobanu


SPUNE ADESEA: ...fetelor, nu uitați de mânuțe ...fetelor, puneți calumea mâna pe băiat
RECUNOSCUTĂ PENTRU: mereu scapă mâncarea pe jos, dansează reggaeton și când stă la coadă la supermarket
GUILTY PLEASURES: sangria, shaorma, să doarmă, sticks-urile de ciocolată, clubing-ul, să analizeze oamenii, să petreacă timp cu familia
SUPER POWERS: bachata sensual, reggaeton


MEET ON FACEBOOK

Meet our extended team,
those who make
things to work


Să fi înconjurat de oamenii potriviți este unul dintre ingredientele cheie
pentru succesul unei școli de dans.

Credem că atunci când o comunitate de oameni pasionați se reunesc, cu toții vom fi motivați și inspirați să devenim mai buni, împreună. Fie că se ocupă de marketing și promovare, de organizarea evenimentelor sau chiar susțin anumite cursuri, membrii echipei Salsa Addicted sunt persoane unice, cu experiențe, puncte de vedere, cunoștințe, abilități și opinii de neînlocuit.

Simona Buț - Ceplinschi


SPUNE ADESEA: ...prima idee e cea mai bună ...bazează-te pe intuiție ...în viață contează doar momentul prezent
RECUNOSCUTĂ PENTRU: capacitatea de a sintetiza într-o frază o întreagă poveste complicată, spune "verde în față", "militează” pentru ca femeile să nu-și piardă feminitatea, pictează și desenează când se caută pe sine, face curat în dulapuri când e supărată
GUILTY PLEASURES: are doar 3: ciocolată
SUPER POWERS: inventează cuvinte aka "simonisme", creativitate = că doar e job-ul ei de "doctor" în marketing, dansează tango pentru că știe ce face și dansează salsa pentru că..."nu știe" ce face ;)


MEET ON FACEBOOK

Petro Paraschiv


SPUNE ADESEA: ...care e următorul festival?
RECUNOSCUTĂ PENTRU: face clătite super bune, observă tot și chiar și ce nu trebuie, energie fără limite, spune glume în timpul orelor de curs
GUILTY PLEASURES: ciocolată - cât mai multă!, parfumurile, bijuteriile, cănile - 80 and counting, cărțile & my best friend #hugo
SUPER POWERS: instagram, știe pe toată lumea, găsește pe oricine pe Facebook, "tace pe bani" :))


MEET ON FACEBOOK

Florin "Cix" Găină


SPUNE ADESEA: ...încă un festival?? ...YOLO! ...banii pentru pass?
RECUNOSCUTĂ PENTRU: muzicalitate, smooth leading, e însoțit mereu de 1 bere
GUILTY PLEASURES: berea, pljeskavica de la Lera (pour les fins connaisseurs), seriale cu Alba ca Zăpada :)
SUPER POWERS: organizează pe toată lumea, găsește tot timpul cazare


MEET ON FACEBOOK

Andreea "Blonda" Paraschivu


SPUNE ADESEA: "peruetele" e viața mea ...faaată ...boss ...nu-i bai ...da, bash ...păi?
RECUNOSCUTĂ PENTRU: doarme la festivaluri și nu ajunge party, styling cu mișcări ample și elegante, cântă adesea pe ringul de dans, crazy cha cha cha
GUILTY PLEASURES: multă ciocolată & cola
SUPER POWERS: salsa on2, bachata, lady styling


MEET ON FACEBOOK

DJ Bubu


SPUNE ADESEA: ...să mai veniți! ...oribilă muzica asta! (când e altceva înafară de salsa) ...a fost fain aseară dar muzica putea să fie mai bună (spune asta la adresa lui)
RECUNOSCUTĂ PENTRU: reușește să ne surprindă mereu cu melodii faine și nemaiauzite, se mândrește cu o colecție impresionantă de bachata & kizomba - 7 piese: câte 3 jumate din fiecare :)
GUILTY PLEASURES: salsa anilor '70 - '80, mâncarea indiană
SUPER POWERS: pune muzică foarte bună la party, etichetează melodiile care nu-i plac drept "proaste" după două măsuri, maxim "șasă" :)


MEET ON FACEBOOK

Meet the dancers,
the #irreversiblyaddicted ones


Fie că danseză salsa, bachata sau kizomba, sunt actuali sau foști membri ai Salsa Addicted, îi întâlnești și îi remarci ușor la evenimente locale, naționale sau internaționale.

Încredere, dorința permanentă de a învăța, pasiune de neegalat, exprimare distinctivă și creativă, energie și entuziasm manifestată față de muzică și dans, echilibru care stă la baza unor mișcări și schimbări precise între direcții și forme, dans expresiv, conexiune dinamică, mișcări fluide, abilitatea de a interpreta ritmuri diverse cu întreg corpul, muzicalitate și subtilitate creativă atât în partnerwork cât și în footwork, transmite emoție și calm abordând dansul într-o manieră relaxată. Acestea sunt caracteristicile celor mai recunoscuți social dancers din Timișoara.