Politica de copywriting


Toate materialele (texte, imagini) publicate pe acest site (www.salsaaddicted.ro) sunt proprietatea intelectuală a Salsa Addicted, brand al Asociației Dan Ceplinschi, având cod unic de înregistrare: 27883884


Materialele publicate pe acest site nu pot fi folosite în scop personal sau comercial, fără acordul scris în prealabil al Asociației Dan Ceplinschi. Acest acord se solicită în scris la adresa danseaza@salsaaddicted.ro. Este interzisă descărcarea imaginilor sau copierea textelor, precum și modificarea acestora sau folosirea completă / parțială a acestora în scop personal sau comercial. Nu este permisă folosirea oricărei imagini / material video de pe acest site într-un format modificat sau alăturate altor texte sau în alte contexte de comunicare comercială.
Asociația Dan Ceplinschi deține drepturile de proprietate intelectuală asupra tuturor materialelor publicate pe site-ul www.salsaaddicted.ro. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.