Workshops – Salsa Timisoara

"Start up your dance! - 2nd edition"


...dance is abstraction but your body's specific!
Open Day

27ianuarie

susținut de

Salsa Addicted Crew

Q & A

Ce este "Start up your dance"?

Am creat special pentru tine ocazia perfectă pentru a descoperii noile cursuri susținute de Salsa AddictedȘ salsa, bachata & kizomba. Pe parcursul zilei de sâmbătă, 27 ianuarie, între ora 12 si 4PM ai ocazia să alegi dintre 8 tematici diferite de curs și să te bucuri de dans împreuna cu prietenii tăi.

Cui se adresează?

Evenimentul, prin tematica diversă se adresează atât începătorilor, intermediarilor cât și celor mai avansați, așadar tuturor celor care doresc să experimenteze cursurile noastre și felul nostru de a preda. Programul evenimentului va fi publicat cel târziu marti, 16 ianuarie, pentru ca tu să ai timp să te decizi la ce cursuri vrei să participi. Tu trebuie doar să te înscrii.

P.S. Fiecare a 5-a pesoana înscrisă primește un tricou personalizat din partea noastră.

 

Cine sunt invitații?

De data aceasta ne bucurăm ca tu ești invitatul nostru. Acest eveniment, ajuns la ediția a 2-a, este creat și susținut de catre întraga echipă Salsa Addicted care va fi prezentă atât la workshop-uri cât și în pauze pentru a vă ajuta și pentru a vă da informții exacte despre cursurile și evenimentele noastre.

Ce e special la acest eveniment?

Reunim într-o singură zi experiența a 5 instructori în 8 ore de curs în 2 săli în paralel, astfel ca tu să ai de unde alege în funcție de aria ta de interes: salsa, bachata sau kizomba. Mai presus de toate o să ai ocazia să întâlnești oameni pasionați de dans, care să iți transforme timpul petrecut într-o experiență bună de repetat.

Evenimentul începe în:
00

days


00

hours


00

minutes


00

secondsÎnscrie-te acum la
START UP YOUR DANCE
Orarul cursurilor