Salsa Addicted – cursuri de dans pentru adulți în Timișoara

Despre dans, despre noi, despre...
tot ce ne trece prin minte
și te poate interesa și pe tine.

January 18, 2021

Să fim puțin egoiști!

Credem că este timpul ca egoismul să își piardă din conotația negativă. Grija față de noi nu ar mai trebui să aibă statutul de moft, ci de nevoie de bază. Putem funcționa la capacitate maximă doar atunci când suntem în cea mai bună formă, fizic și mental. Iar această sănătate se intreține constant, prin gesturi mici dar eficiente.
January 10, 2021
dans adulti timisoara

Minimalismul în dans

Un dansator bun este unul conștient de propria identitate. Este un ”adult responsabil”, care se cunoaște suficient de bine încât să accepte doar ce i se potrivește.
December 30, 2020
salsificado

E ok să nu fim ok

Într-o perioadă când sărbătoarea și buna-dispoziție par să devină norme sociale, e ok să nu fim ok. Vă propunem o sărbătoare altfel: una a bucuriilor mici.
December 24, 2020
kizmba timisoara

Kizomba – când rămâi fără îmbrățișări

”Kizomba mă echilibrează. Nu pot alege între salsa și kizomba, pentru că ambele îmi oferă ceva diferit. Salsa mă energizează, kizomba mă readuce cu picioarele pe pământ. După o seară în care dansez salsa sau bachata cu orele, am nevoie de kizomba să mă reconectez”
December 12, 2020
salsa_addicted_blog_image

Adicția de dans

Dansul depășește cu mult granițele unei activități fizice. Este un sport pentru creier și suflet, dar și un exercițiu social. Viața noastră se imparte în două planuri: timpul în care dansăm și restul. Dar ce te faci când ești pus în situația de a renunța la anumite momente din viața ta pentru a merge să dansezi.
La ce libertăți ați renunța ca să puteți să mergeți în continuare la cursuri de dans?
December 1, 2020
club salsa timisoara

Club de Salsa Timișoara

Și totuși, de ce dansăm? Pentru că dansul ne oferă ceva ce nicio altă activite sau interacțiune nu ne pot da. Ne permite să fim noi, cu calități și defecte, în cea mai asumată și mai autentică formă.
November 17, 2020
bachata timisoara

Bachata – poveste despre reziliență

Dacă dansul ne învață ceva, e că mereu e loc de noi interpetări… pe ring și în viață. Ne-am reinventat și ne cultivăm pasiunea în continuare, distantați social dar apropiați în aspirații.
November 15, 2020
bachata timisoara

Bachata Timisoara

Este un dans ideal pentru cei care au nevoie sa descopere energia care se construiește în arta dansului.
November 8, 2020
cursuri dans timisoara

Cursuri Dans Adulti Timisoara

October 27, 2020
club salsa timisoara

Cursuri dans Timisoara

October 18, 2020
salsa addicted timisoara

Dependența de socializare

Niciun obiectiv nu este prea mic sau prea îndrăzneț. Gândește la scară mare, gândește creativ și gândește în toate direcțiile.
Acum.
October 4, 2020
cursuri salsa timisoara

Cursuri Salsa Timisoara

September 28, 2020
inArt STUDIO

Reluăm activitatea, post-covid

Da, revenim la cursuri. Dar nu oricum pentru că noul normal a schimbat felul în care socializăm; astfel că pentru a putea să ne desfășurăm activitatea în condiții de maximă siguranță, va trebui să respectăm o serie de reglementări și restricții din partea autorităților.
my ACCOUNT