⸻    dependență de viață

Salsa Addicted


Din 2005, sursă de euforie, adrenalină, puțină nebunie și multă pasiune, în pași de dans.

Pasiune pentru muzică și dans, atenția la detalii, dedicați înțelegerii și învățării dansului, argumente și explicații din punctul de vedere al leader-ului cât și al follower-ului, deschiși la feed back, interesați de evoluția individuală a fiecărui dansator, zâmbete și multă energie pozitivă, sunt doar câteva dintre cuvintele care ne caracterizează pe deplin activitatea.


⸻ A fi instructor de dans este echilibrul meu în viață

Totul a început
în 2005


Dansul este… adevăr despre sine, ups & downs & lots of colors. În peste 18 ani ca instructor și dansator am învățat că este datoria instructorului să le arate cursanților aceste culori... să-i învețe să se joace cu cuvintele, cu muzica, cu partenerul, cu sine. Treaba oamenilor de la curs este să interpreteze așa cum au trăit azi, așa cum le este starea. În dans nu te prefaci că ești altcineva... în dans ești tu, cel adevărat și atât de minunat!
 

Salsa Addicted în cifre
(aproximative, căci cine le mai ține șirul)


18

ani de Salsa Addicted


Pentru entuziaști, curioși și amatori, Salsa Addicted este prima școală de salsa din Timișoara, locul în care pasiunea pentru dans întâlnește profesionalismul. De peste 18 ani, oameni ca tine ne trec pragul trăind alături de noi poate cea mai frumoasă experiență din viața lor.

2094

cursanți


Fie că danseză salsa, bachata sau kizomba, sunt actuali sau foști membri ai Salsa Addicted, îi întâlnești și îi remarci ușor la evenimente locale, naționale sau internaționale. Energia și entuziasmul manifestate față de muzică și dans i-au ajutat să-și descopere pasiunea pentru viață.

172

evenimente organizate


De 15 ani organizăm SAF (Salsa Addicted Festival) - cel mai mare eveniment de salsa din Timișoara, cu participanți internaționali din peste 25 de țări, dansatori și instructori de top. Totodată, din 2022 organizăm și primul maraton de salsa din România - SALSIFICADO, iar din 2023 MAMBOMATI, un eveniment care promoveaza artistii emergenți. Pe lângă acesta, săptămânal organizăm evenimente de dans și socializare pentru comunitatea locală de dansatori.

80025

Zâmbete și piruete


A dansa este una din cele mai puternice surse de entuziasm și bucurie. Noi, instructorii, știm că ne-am făcut bine treaba atunci când vedem zâmbete la fiecare piruetă.


Un bun instructor de dans este acela care trece dincolo de standarde reușind să-ți transforme timpul petrectut în sala de dans într-o experiență personală de neuitat.

Adaptăm fiecare curs energiei grupului deoarece diversitatea și multitudinea personalităților individuale din cadrul fiecărei clase duce la o interacțiune diferită deopotrivă între dansatori cât și între dansatori și instructor. Ne dedicăm cunoștințele și timpul ca să creăm cursuri relaxante și provocatoare pe parcursul cărora dansul este predat într-o manieră abordabilă și pe înțelesul fiecărui dansator.

 • eveniente dans timisoara
 • cursuri dans timisoara
1 / 5
⸻    dansează

Descoperă o parte neexplorată din tine


Fie că acum înveți primii pași de bază sau dansezi de ani de zile, întotdeauna avem ceva provocator pentru tine. Credem cu tărie că dansul este un subiect abstract dar corpul tău este specific astfel că, noi, instructorii de la Salsa Addicted, ne dedicăm timpul și cunoștințele să-ți oferim informații personalizate astfel încât tu să poți să dansezi și să te simți bine făcând asta.Să fi înconjurat de oamenii potriviți este unul dintre ingredientele cheie
pentru succesul unei școli de dans.

Credem că atunci când o comunitate de oameni pasionați se reunesc, cu toții vom fi motivați și inspirați să devenim mai buni, împreună. Fie că se ocupă de marketing și promovare, de organizarea evenimentelor sau chiar susțin anumite cursuri, membrii echipei Salsa Addicted sunt persoane unice, cu experiențe, puncte de vedere, cunoștințe, abilități și opinii de neînlocuit.

1 / 5
 • Aici veți descoperi mai mult decât Salsa, Bachata sau Kizomba: o parte grațioasă a dvs., un nou hobby, o mulțime de oameni excepționali începând cu instructorii, o nouă casă, un loc nou de distracție, un stil de viață nou. You have to try it! Be careful, creates addiction from the first dance.

  Claudiu B.
 • Background - am doua picioare stangi, habar nu am de ritm si ma misc o idee mai elegant decat un elefant. La Salsa Addicted am ajuns din noroc chior, am dat de un add pe Facebook si am zis sa incerc. Dupa primul curs de salsa mi-era clar ca o sa raman. Dan si Cristina explica extraordinar, iti argumenteaza si iti demonstreaza tot, te corecteaza pana ajungi sa faci bine. Nu se goneste prin materie, orice lucru nou este explicat in detaliu, apoi se exerseaza pana pricepe toata lumea. Se acorda atentie tuturor participantilor, raspund la intrebari, sunt deschisi la feed-back. Explica nu doar miscarile, ci si numeroase aspecte legate de postura, conduita etc. Pe langa cursurile saptamanale organizeaza si sesiuni de practica in fiecare duminica + numeroase evenimente care promoveaza atat dansul, cat si socializarea dintre participanti. E un lucru facut din pasiune si se vede.

  Izabela R.
 • Spre deosebire de alte cluburi, este o diferenta de la cer la pamant. Se vede clar ca Dan pune pasiune in ceea ce face si se implica PERSONAL ca sa poti invata. Nu se urmaresc anumite interese. De asemenea, se lucreaza la fiecare cursant si ora nu se desfasoara la repezeala. Nu ti se impune ca sa faci exact intr-un anumit fel fara sa existe niste explicatii pertinente. Nu ti se spune: asa e rau, sau asa e bine, sau ca trebuie sa executi ceva intr-un anumit fel. Iti sunt prezentate explicatii pertinente intr-o maniera calma, meticuloasa, atenta cat si haioasa. Dan isi invata cursantii cum sa invete, are incredere in ei si in optiunile lor ca sa poata sa se exprime liberi, fara inhibitii. Se lucreaza si la increderea in sine, ceea ce este extrem de rar sau inexistent la alte scoli. Recomand cu mare incredere atat incepatorilor cat si altor cursanti care au incercat alte scoli de dans. Nu o sa regretati.

  Alex M.
 • Aici am vazut profesionalism si interes pentru evolutia fiecarui cursant in parte, instructori dedicati si foarte bine pregatiti. Se pune in mod deosebit accent pe detalii. Salsa Addicted este locul unde m-as intoarce cu drag. Keep up the good work!

  Joy A.
 • Mulțumesc Salsa Addicted Team pentru o nouă abordare, o altă perspectivă asupra salsei. Cursuri de calitate, cu explicații personalizate, atenție la detalii, atmosferă mega faină.

  Miriana P.
 • Odată ce treci pragul acestei școli, you really become an addict but you won't regret it!... motivare, implicare, pasiune la superlativ! Thank you team for all your efforts!

  Daiana S.
 • E absolut imposibil să nu îți placă Salsa Addicted! De ce? Pentru că pe lângă profesionalismul de care au dat dovadă absolut toți instructorii mai e și acea energie pozitivă pe care acești profi ți-o inspiră! Echipa e formată din suflete frumoase, calde și pasionate de muzică și dans! Love you guys! #like #a #true #family #beaddicted

  Eimily M.
 • Salsa Addicted este o scoala in care cursurile de dans sunt predate cu maxima seriozitate, se pune accent pe detalii si se cauta mereu solutii si metode prin care fiecare sa devina cea mai buna varianta a sa. Instructorii sunt focusati pe calitate si nu cantitate, pentru ca e de preferat mai putin si foarte bun, decat mult si prost. Iar cand faci bine si dansezi din pasiune reteta succesului e garantata pentru ambele parti, instructori si elevi. Un mediu prietenos si degajat, o scoala cu instructori profesionisti si mai presus de toate un loc cu oameni frumosi. Si uite-asa, la fiecare party, ma uit (asta cand nu dansez) cu mandrie la colegii mei avansati, care prin munca lor si sfatuiti de instructori reusesc sa atraga toate privirile (nu numai ale mele). Cand o sa cresc - asa vreau si eu sa ajung!

  Adela D.
 • De ce această școală? Pentru seriozitatea, amabilitatea, pozitivitatea, căldura și educația lor! O comunitate de oameni extraordinari care au un scop comun... Și acela de a ne învăța sa ne exprimam prin dans, sa ne ajute la șlefuirea acestor mișcări pe fiecare în parte. Când ajungi în sala zâmbești, chiar dacă ai avut o zi grea, pentru ca asa sunt ei: oameni calzi. Te pun mereu la treaba, îți spun tot ce trebuie să ști, inclusiv unde greșești, ca apoi sa cizelezi acele mișcări. Iar asta se vede apoi, pe ringul de dans, unde imposibil sa nu recunoști un cursant de la aceasta școală. Este un loc în care abia aștepți sa ajungi în fiecare săptămână!

  Mihaela D.
 • Salsa Addicted Timișoara. O poveste cu tâlc. O poveste despre pasiune, seriozitate și perseverență. O poveste despre dans pe care fiecare are șansa să și-o scrie intr-un mod personal aici sub îndrumarea celor mai buni și determinați profesori. Recomand celor ce iubesc viața dansând!

  Corina
 • Avand experienta altei scoli de dans, pot spune sincer ca la Salsa Addicted inveti absolut tot ceea ce inseamna dans. Leading, following, connecting, atmosfera e lejera, degajata, ti se spune ce faci bine, ce nu faci bine, ti se arata ori de cate ori e nevoie unde gresesti si ce ai de facut ca sa nu mai gresesti. Ti se transmite pasiunea instructorilor pentru dans, colectivul e super ok...dar toate cuvintele astea sunt degeaba, daca nu vii sa incerci pe pielea ta... I'm Addicted

  Vlad H.
 • Ce loc, dar ce oaaameni? pentru mine Salsa Addicted si oamenii ei sunt cei care au adăugat un mare plus la ceea ce inseamna bucurie, entuziasm, încredere, sprijin, implicare, perseverenta, comunicare, exprimare, chiar și nerăbdare, când parca nu mai vine odată ziua cursului? E locul meu dintr-o dorinta devenita realitate, locul în care ma simt de parca lumea exterioara nu mai exista în momentele alea, locul în care exprimarea e mai mult decât la ea acasă, as putea spune ca e locul în care, prin dans, eu pot sa fiu oricare eu. Sunt mai mult decât recunoscătoare ca v-am găsit si ca cu fiecare activitate am ocazia sa mai adaug un plus, fie legat de dans, fie legat de oameni.
  PS: de la "imi fac activitățile si sper sa ajung la salsa" am ajuns la "imi fac activitățile, cu condiția sa ajung si la salsa" - nu degeaba e Salsa Addicted?
  Patricia B.
 • Am luat decizia de a ma înscrie la dans într-un moment căruia nu îi pot găsi un înțeles. "M-am trezit" cu dorința de a învăța ceva nou iar în căutările de pe google, Salsa Addicted m-a convins că aici trebuie să mă înscriu. Am luat cea mai buna decizie din viața mea, poate sună ca un clișeu, dar vă spun sincer că nu este. În afară de faptul că am descoperit cât de mult îmi place să dansez (latino), cursurile m-au ajutat în dezvoltarea mea personală punându-mă în contact cu corpul meu și făcându-mă să mă bucur mai mult de conectarea reală și sinceră cu oamenii. De când fac dans am spus tuturor cunoștințelor că cel mai bun lucru pe care îl pot face pentru ei este să se înscrie la dans, și nu oriunde, ci la Salsa Addicted, pentru că aici am învățat să mă descopăr pe mine dintr-o altă perspectivă, de aceea le sunt recounoscătoare oamenilor care fac posibilă existența școlii de dans Salsa Addicted.
  Andreea N.